Royal Canin Renal Felin Pui 85g

8,00 lei

Descriere

Royal Canin Renal Felin Pui 85g

Royal Canin Renal oferă o soluție permanentă pentru pisicile cu insuficiență renală cronică și encefalopatie hepatică. Compoziția este formulată conform nevoilor nutriționale special, sprijinind funcția renală și oferind compensare metabolică. Complexul special de antioxidanți protejează adițional împotriva resturilor metabolice agresive. În plus, mâncarea are un nivel redus de fosfor care contribuie pozitiv la tratament.

Indicații:

  • Insuficiență renală cronică
  • Profilaxia recidivării urolitiazei și cistitei
  • Profilaxia oxalatilor de calciu în caz de insuficiență renală cronică

Contraindicații:

  • Pisici gestante, lactante sau pisoi în creștere

Ingrediente

Pui: carne și subproduse de origine animală (4% pui, porc), cereale, uleiuri și grăsimi, minerale, subproduse vegetale, zahăr.

Ton: carne și sub-produse de origine animală (porc, pasăre), cereale, pește și sub-produse din pește (4% ton), uleiuri și grăsimi, sub-produse de origine vegetală, minerale, zahăr.

Vită: carne și subproduse de origine animală (pui, porc, 4% vită), cereale, uleiuri și grăsimi, minerale, subproduse vegetale, zahăr.

Aditivi: vitamina (230 IE/kg), fier (3 mg/kg), iod (0,17 mg/kg), cupru (1,4 mg/kg), mangan (1 mg/kg), zinc (10 mg/kg).

 

Recomandare de hrănire

Porția recomandată (pliculeț/zi) de Royal Canin Renal

Greutate pisică slabă normală supraponderală
2 kg 1 ½ 1 ¼
3 kg 2 1 ½
4 kg 2 ¼ 2 1 ½
5 kg 2 ¾ 2 ¼ 1 ¾
6 kg 3 2 ½ 2
7 kg 2 ¾ 2 ¼
8 kg 3 2 ½
9 kg 3 ½ 2 ¾
10 kg 3 ¾ 3

Acest produs este o dieta medical veterinara. A nu se administra fara a consulta un medic veterinar inainte. Pentru mai multe informatii in legatura cu durata, modul sau cantitatea de hrana dietetica administrata patrupedului dvs., puteti sa ii contactati pe medicii nostri, la numerele de telefon: 0745.30.27.36 sau 0740.24.19.79

Informații suplimentare

Greutate 0.085 kg