Cromavet va ofera o gama variata de produse, atat pentru animale de companie si pentru animalele de renta, cat si pentru plantele din culturile dumneavoastra. Cu peste 20 ani de experienta in domeniul medical veterinar si fitosanitar, puteti procura cu incredere hrana si accesorii destinate animalelor de companie si de renta, dar si medicatia de care are nevoie patrupedul dumneavoastra. Scopul nostru este acela de a va ajuta sa economisiti timp in achizitionarea produselor necesare, oferindu-va produse de calitate la preturi avantajoase. In plus, acestea vor fi livrate direct la domiciliul dumneavoastra fara a mai pierde timp pretios. Produsele noastre incurajeaza un stil de viata sanatos, incepand de la alimentatie pana la rasfatul cu cele mai utile si remarcabile accesorii. Valorile pe care Cromavet le promoveaza sunt punctualitatea, seriozitatea si profesionalismul.

Echipa noastra, seriozitatea si relatiile profesionale cu partenerii nostri de afaceri promoveaza astfel serviciile de calitate superioara pe care le oferim.

Date firma
SC Croma Impex SRL
Sediul Central: Strada Siretului nr. 20, Cluj-Napoca
Registru Comertului: J12/245/97
C.I.F.: RO9498880
Capital Social: 200
Banca: BRD: RO70BRDE130SV08155331300
Autorizatie Sanitar Veterinara: CJ Nr. 006F/12.02.2008
Inregistrare Colegiul Medicilor Veterinari: Nr. 51/30.05.2013
Autorizatie Fito-Sanitara: CJ Nr. 006F/12.02.2008
Certificat de inregistrare pentru comercializarea produselor de protectie a plantelor Nr. 51/30.05.2013

Politica de confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Cromavet are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe www.cromavet.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a Cromavet si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Cromavet, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre Cromavet, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa SC Croma Impex SRL, strada Siretului, nr. 20, Cluj-Napoca, Judetul Cluj, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:
– o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
– sa interveniti asupra datelor transmise;
– sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara
– sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

De asemenea, Cromavet poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asigurători.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.